6è Cros Solidari per la Salut Mental i la Integració

 a Institució
El 6è Cros Solidari per la Salut Mental i la Integració es celebrarà el 27 de novembre de 2011. Cursa que organitza el Parc Sanitari Sant Joan de Déu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club d’Atletisme de la localitat i el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.
El Parc de la Muntanyeta, com és tradició, acollirà curses de diverses modalitats (veure horari de les curses) on participaran més de 900 corredors i corredores.
Aquest Cros s’està convertint en un exemple d’integració de l’esport dins la nostra societat on són protagonistes persones amb una malaltia mental, escolars, atletes federats i ciutadania en general. La novetat d’aquest any és que desapareix la categoria Open Salut Mental, tot un gest d’hospitalitat vers a les persones que moltes vegades no tenen participació en aquest tipus d’esdeveniments.
La recaptació d’aquest Cros Solidari es destina als projectes de recerca en malalties mentals de la Fundació Sant Joan de Déu per a la Recerca i la Docència.

 

Aquesta temporada, el Cros Solidari per la Salut Mental i la Integració forma part de la I Challenge Solidària Sant Joan de Déu 2011-2012, una iniciativa que engloba un circuit de curses que tenen com a finalitat realitzar esport de manera solidària i participativa amb l’objectiu de viure unes jornades de convivència lúdic-esportives i, alhora, col·laborar amb els projectes que es desenvolupen a través de l’Obra Social per als diferents centres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Província d’Aragó-Sant Rafael.
Tot i això, la vessant competitiva també és important i, per això, s’ha creat una lliga de punts amb premis i regals per als participants. El calendari de curses és el següent:
          – 6è Cros Solidari per la Salut Mental i la
            Integració (Sant Boi de Llobregat) –
            27 de novembre de 2011
          – 27à Cursa Popular Vila de Sant Boi –
            18 de març de 2012
          – 2a Cursa Popular “Córrer per la Infància” (Esplugues de Llobregat) –
            Data encara per determinar
          – 4a Carrera Popular Pinar de San José (Madrid) –
            20 de maig de 2012

 

La Challenge Solidària Sant Joan de Déu vol crear una via, mitjançant l’esport, per canalitzar la solidaritat existent entre els esportistes sensibilitzar a la societat sobre els problemes de la infància, la salut mental, la discapacitat física i intel·lectual i l’exclusió social existents a la nostra societat així com difondre projectes i accions que ajudin a millorar les condicions de vida dels més desfavorits.
Per més infromació podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search