A la venda el calendari solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
Ja està a la venda el calendari solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu!! El teniu a la vostra disposició a la tenda Espai Solidari (ubicada a la 4a planta de l’Hospital General) i, des de dilluns dia 10, al mercat solidari que es col·locarà al hall de l’Hospital.
El donatiu de cada calendari és de 5 euros i la recaptació es destinarà als centres de Sant Joan de Déu d’Àfrica i América Llatina.
Es tracta d’un calendari realitzat, amb molta il·lusió, per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari i que té com protagonistes als professionals i als voluntaris que durant aquest any que està a punt de finalitzar, han participat en activitats de Cooperació per al Desenvolupament.
Totes les imatges que composen aquest solidari mostren una acció solidària amb els països més desfavorits amb la intenció de promoure una corrent de solidaritat necessària entre tots els pobles de la Terra per, d’aquesta manera, caminar plegats cap a un canvi global que permeti transformar les estructures actuals i aconseguir una distribució de bens i serveis més igualitària.
Us detallem a continuació les imatges que trobareu en aquest calendari solidari al llarg de tot el 2013…
Gener
La protagonista és Raquel, infermera de Salut Mental i que treballa en el Servei d’Urgències de l’Hospital General. Aquest estiu va viure una experiència en l’amazonia peruana, a la Clínica San Juan de Dios de Iquitos.
Febrer
El Germà Jesús, pediatra de l’Hospital General i que col·labora amb diversos hospitals africans, és la imatge d’aquest mes.
Març
Mercedes, treballadora social de Sant Joan de Déu – Numància, durant la seva estada al Centre de Salut Mental de Senegal.
Abril
Aquest mes està protagonitzat pel Dr. Francesc Vilurbina, la Sra. Isabel Grimal, el Dr. Manuel Céspedes i el Sr. Tomás Guillén. Tots ells han viscut aquest 2012 l’experiència de portar a terme l’agermanament amb l’Hospital Cristo de las Américas de Bolivia.
Mayo
Aquest mes està protagonitzat per Esther, pediatra, i Ana, auxiliar. Les dues treballen al Servei d’Urgències de l’Hospital General i han col·laborat amb els nens sahrauís del programa d’acollida de les famílies de Sant Boi de Llobregat.
Junio
Aquest mes està dedicat a la comissió encarregada d’organitzar la I Nit Solidària del Parc Sanitari: Paqui, Encarna, Mónica, Marisol, Ernest, Carmen, Montse, Rosa, Aitor i Germà Chema.
Julio
La protagonista és Marian, mediadora cultural del Parc Sanitari i que s’encarrega d’atendre a la població d’altres cultures que arriba al Parc.
Agosto
Paco, infermer de Brians, protagonitza la fotografia d’aquest mes durant la seva estada a Piura (Perú).
Setembre
La campanya “Dóna la cara per la solidaritat” és la protagonista d’aquest mes de la mà de Lourdes, Nelba, Antonia, Carmen, Cristina, Carles, Jaume, Teresa i Asunción.
Octubre
El Germà Vallejos i els professionals (Miqui, Javier, Ceciclio, Antonio i Javi) que col·laboren per poder enviar més de 60 tones d’aliments i material sanitari a tots els països necessitats protagonitzen la imatge d’aquest mes.
Novembre
Joana, voluntària del Parc Sanitari, és la imatge d’aquest mes durant la seva estada a l’amazonia peruana.
Desembre
L’últim mes de l’any 2013 el protagonitza Laia, monitora del programa Acció Solidària, juntament amb un usuari durant el moment d’elaboració de productes que desprès es posen a la venda per donar suport a projectes sanitaris.
Entre tots promouen la solidaritat i fomentem l’educació per al Desenvolupament i la Salut en les comunitats, especialment en els països més desfavorits del món.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search