A la venda el calendari solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
Divendres 6 de desembre es posa a la venda el calendari Solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’equip de Missions i Cooperació Internacional, realitzador d’aquest calendari, estarà present en un stand a la Fira de la Puríssima i allà és on començarà amb aquesta venda solidària.
A més a més, de dimarts dia 10 de desembre i fins el 30 del mateix mes, el calendari estarà disponible en el Mercat Solidari de Nadal que l’equip de Missions i Cooperació Internacional col·loca al hall d’entrada principal de l’Hospital General.
El donatiu de cada calendari és de 5 euros i la recaptació es destinarà a la compra d’aliments per a països on més ho necessiten. Amb la recaptació de l’any passat es va poder col·laborar en l’enviament de 10 tones d’aliments a Bolívia, Perú, Senegal i Cuba.
Es tracta d’un calendari realitzat, amb molta il·lusió, per l’equip de Missions i Cooperació Internacional, i que té com protagonistes als professionals, voluntaris i germans que durant aquest any que està a punt de finalitzar, han participat en activitats de Cooperació per al Desenvolupament.
Pel que fa al Mercat Solidari de Nadal, estarà ubicat al hall d’entrada del Hospital General de 10 a 16 hores. En aquest mercat hi trobareu flors de pasqua, joguines, articles d’artesania i productes de comerç just.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search