Acte de cloenda del Programa de Musicoteràpia

 a Institució
El proper divendres 20 de març a les 11 hores tindrà lloc l’acte de cloenda del Programa de Musicoteràpia dut a terme als Serveis de Rehabilitació Comunitària paria del Baix Llobregat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L’acte es celebrarà a l’Institut del Teatre.
Aquest projecte ha permès posar a l’abast de 30 usuaris/es afectats/des per un trastorn mental al llarg d’un any, els beneficis de la musicoteràpia.
Aquest tipus de teràpia facilita la creació d’un espai de treball a partir d’una iniciativa senzilla, engrescadora i amb molts recursos per ajudar a viure situacions saludables amb normalitat. I això, garantint un nombre mínim de sessions conduïdes per un professionals qualificat, la musicoteràpia aporta benestar i confiança als participants.
El projecte del Programa de Musicoteràpia dut a terme als Serveis de Rehabilitació Comunitària paria del Baix Llobregat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, s’ha finançat a través dels diners captats a la Barcelona Magic Line 2014, la caminada solidària de Sant Joan de Déu. La primera edició de la BML va permetre finançar 15 projectes d’atenció als col·lectius més vulnerables, com pisos per a persones sense llar o projectes de cooperació internacional.
Font: Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Obra Social Sant Joan de Déu
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search