Activa’t per la Salut Mental!

 a Institució
“Activa’t per la Salut Mental” és el lema que encapçala la III Jornada d’Esport i Salut Mental organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola i que es celebrarà el proper 23 octubre per commemorar el Dia de la Salut Mental.
Serà un dia festiu on les competicions de bàsquet, futbol i tennis taula seran les grans protagonistes des de les 9.30 hores. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a totes aquelles persones que gaudeixin fent esport, tant practicant-lo com assistint de públic.
A l’edició d’enguany han estat convidats l’equip de veterans de bàsquet del FC Barcelona, diferents serveis del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i d’altres institucions.
La III Jornada d’Esport i Salut Mental és una jornada que promou l’esport com a eina de salut ja que practicar qualsevol activitat física contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones.
A més, la pràctica de l’esport té un caràcter especialment inclusiu donat que porta implícit uns valors compartits i molt presents en nostra cultura, que permeten lluitar contra l’estigma associat a la malaltia mental.
Activa’t per la Salut Mental!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search