Activa’t per la Salut Mental!

 a Institució
“Activa’t per la Salut Mental” és el lema que encapçala la III Jornada d’Esport i Salut Mental organitzada pel Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola i que es celebrarà el proper 23 octubre per commemorar el Dia de la Salut Mental.
Serà un dia festiu on les competicions de bàsquet, futbol i tennis taula seran les grans protagonistes des de les 9.30 hores. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a totes aquelles persones que gaudeixin fent esport, tant practicant-lo com assistint de públic.
A l’edició d’enguany han estat convidats l’equip de veterans de bàsquet del FC Barcelona, diferents serveis del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i d’altres institucions.
La III Jornada d’Esport i Salut Mental és una jornada que promou l’esport com a eina de salut ja que practicar qualsevol activitat física contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones.
A més, la pràctica de l’esport té un caràcter especialment inclusiu donat que porta implícit uns valors compartits i molt presents en nostra cultura, que permeten lluitar contra l’estigma associat a la malaltia mental.
Activa’t per la Salut Mental!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search