Agraïment del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per totes les mostres de suport rebudes

 a Institució

En aquesta notícia trobareu un vídeo amb què tot l’equip de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu vol agrair la solidaritat i l’escalf de la població des que va començar la crisi de la covid-19.

Avui us volem regalar una petita sorpresa!

Aquests dies estranys, en què a molts ens costa, fins i tot, recordar si avui és dilluns o dimarts, els professionals sanitaris tenen un moment del dia marcat al seu cap: les 20 del vespre. Uns instants, on totes i tots ens retrobem als balcons i a les finestres, per homenatjar la tasca diària que duen a terme per aturar la pandèmia i atendre els afectats.

Avui, volem invertir els papers!

Som els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, els qui volem agrair-vos totes aquestes mostres de suport d’una manera ben visible.

A través d’aquest “GRÀCIES”, penjat a diferents façanes del recinte en format de pancarta i que simbolitza la millor manera de dir-vos que us escoltem cada vespre, que ens emocionen tantes mostres d’afecte i que, en un moment de distanciament obligatori, els vostres gestos són la nostra benzina per no defallir.

Per això, aquestes pancartes són, també, una “abraçada virtual” cap a vosaltres, un “Tot anirà bé” i un “No esteu sols” de tots i cadascun dels professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que segueixen al peu del canó.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search