Al gener es tallarà l’accés a la C-245 des de l’Oasi

 a Institució
A causa de les obres de connexió de la ronda del Litoral amb l’autopista C-32, que està realitzant el Ministeri de Foment, es preveu que a finals de gener de 2015 es talli la via d’accés, situada a la zona de l’Oasi, que connecta amb la carretera C-245 en sentit Viladecans i la C-32.
Durant aquesta fase de les obres, la rotonda de La Parellada quedarà fora de servei parcialment a causa que només mantindrà una calçada que permetrà enllaçar amb les vies que connecten amb Viladecans i Cornellà. La rotonda desapareixerà una vegada finalitzin els treballs
Alternatives de trànsit
En previsió de l’impacte que aquest tall de trànsit tindrà en la circulació interior del municipi, des de l’Ajuntament de Sant Boi  es recomana fer servir altres alternatives per sortir del municipi en sentit Viladecans.
Així, els vehicles que fan servir normalment el carrer Joan Bardina podran sortir a la C-245 a través del carrer de Bonaventura Calopa.
Els vehicles que surten cap a la C-245 a través de la carretera de Sant Vicenç (BV-2002) haurien d’utilitzar la ronda de Sant Ramón.
El Ministeri de Foment desviarà cap a l’autovia A-2 el trànsit procedent de municipis de la rodalia que utilitzen la BV-2002 per dirigir-se a la C-245.
Reobert l’accés cap a Cornellà
Coincidint amb el tancament de l’accés a la C-245 des de la zona de l’Oasi, s’obrirà el ramal de l’accés a Sant Boi i a la carretera de Sant Vicenç dels Horts (BV-2002) des de la carretera C-245 (zona de l’Oasi) que es va tallar a l’agost. El tall afecta el trànsit d’entrada procedent de Viladecans ja que la sortida cap a Cornellà ha continuat operativa durant aquest temps.
Font: Ajuntament de Sant Boi
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search