Arriba el 7è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
Un any més, la localitat de Sant Boi de Llobregat acollirà la celebració del Cros Solidari per la Salut Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat. El Cros, que aquest any arriba a la seva setena edició, es disputarà el proper diumenge 16 de desembre.
El Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta prova esportiva i solidària on hi haurà curses de diverses modalitats per un total de més de 1000 corredors i corredores. Primer serà el torn de les curses per a participants als Jocs Escolars. Desprès es podrà veure la categoria de Salut Mental i, un cop finalitzada aquesta cursa, es disputarà la categoria OPEN Popular.
El Cros Solidari per a la Salut Mental pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la importància social.  I un any més, la celebració d’aquesta activitat servirà com a exemple d’integració social.
El Cros Solidari està dintre del circuit de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme/Consell Esportiu del Baix Llobregat i és puntua per a la classificació del Campionat de Catalunya de Cros.
La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a projectes de recerca en malalties mentals.

 

Veure programa de les curses

 

Veure Reglament del 7è Cros Solidari per la Salut Mental
Per formalitzar la vostra inscripció, visiteu http://crossolidari.tk
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search