Arriba el 9è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
Un any més, la localitat de Sant Boi de Llobregat acollirà la celebració del Cros Solidari per la Salut Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat. El Cros, que aquest any arriba a la seva novena edició, es disputarà el proper diumenge 19 d’octubre de 2014.
El Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta prova esportiva i solidària que pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la seva importància social.  350 milions de persones en tot el món pateixen algun trastorn mental, el que reflexa la importància d’aquesta patologia i la necessitat de fomentar la promoció del benestar, la prevenció i el tractament i rehabilitació de les persones que pateixen aquesta patologia.
Aquest Cros Solidari vol ser un exemple d’integració, mitjançant l’esport, dins de la nostra societat donat que es tracta d’una activitat oberta a la ciutadania i on són protagonistes escolars, atletes federats i totes aquelles persones que vulguin participar. Tot un gest d’hospitalitat vers les persones que moltes vegades no tenen participació en aquest tipus d’esdeveniments.
La igualtat, la integració i la solidaritat entre les persones, valors en els quals es recolza el 9è Cros Solidari per la Salut Mental. Suma’t!

La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a projectes de recerca en malalties mentals.

 

………………………………………………………………………………………………………………….
Inscripcions

 

Per formalitzar les vostres inscripcions, podeu fer clic aquí

Per a participar a la OPEN SALUT MENTAL, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: comunicacio@pssjd.org

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………….
Llistat Inscrits 

 

Trobareu el llistat d’inscrits en aquest enllaç

 

 

………………………………………………………………………………………………………………….
Reglament

 

Per llegir el reglament, podeu fer clic sobre la següent imatge:
                                            

 

………………………………………………………………………………………………………………….
Horari Curses

 

Consulteu l’horari de les curses i les categories, aquí

 

………………………………………………………………………………………………………………….

Amb la col·laboració especial d’Anna Vives

​L’Anna Vives és una noia amb Síndrome de Down que ha volgut crear la seva pròpia tipografia de lletra per poder difondre i potenciar els valors associats a la mateixa: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
Els recursos econòmics que s’obtenen de la tipografia es destinen a finalitats socials.
La tipografia d’Anna Vives, al igual que els valors en els quals es recolza el Cros Solidari per la Salut Mental, promociona i fomenta la igualtat social, la integració i la solidaritat entre les persones.
Per aquest motiu, l’Anna serà la padrina del 8è Cros Solidari i la seva tipografia s’ha inclós en tot el disseny del mateix. A més, l’Anna serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les diferents curses.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search