Arriba la 3a Edició del Mercat Solidari al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acull la 3a Edició del Mercat Solidari, la primera en època estiuenca, donat que les dues anteriors s’havien celebrat en dates hivernals. Aquesta Edició, que tindrà lloc al hall de l’Hospital General, es desenvoulparà durant els dies 8 i 9 de juny, en horari de 9:30 a 19:00 hores.
El Mercat, obert tant a professionals com a usuaris que vulguin apropar-se, oferirà roba d’home, dona, infants, calçat i complements de primeres marques d’altres temporades (outlet) que han cedit un variat estocatge. Les persones interessades en comprar les peces i/o complements del Mercat hauran de fer el pagament en metàl·lic.
Es tracta d’una iniciativa social liderada pels equips de Juan Ciudad, una Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) creada per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD) a Espanya en 1991, que troreballa en l’àmbit social i sanitari des de la Cooperació Internacional, amb especial atenció al dret a la salut.
L’objectiu d’aquesta 3a Edició és, com en anteriors ocasions, recaptar fons per als projectes solidaris amb els quals treballa el Parc Sanitari. Els beneficis aniran destinats a un projecte de cooperació internacional: recolzar l’Hospital Cristo de las Américas de Sucre (Bolivia), amb qui el Parc Sanitari està agermanat. L’ajuda permetrà realitzar operacions i diferents tractaments per a pacients sense recursos i amb problemes de caràcter traumatològic i urològic.
El departament de Desenvolupament Solidari del Parc Sanitari, així com diversos professionals dels Serveis de Traumatologia (COT), Urologia i Infermeria també han contribuït a l’execució d’aquest esdeveniment. Enguany, el Mercat Solidari també compta amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de 2n cicle de la ESO de l’escola Sant Josep de Sabt Boi de Llobregat amb els quals s’està duent a terme un APS (Aprenentatge Servei), una metodologia educativa mitjançant la qual l’alumnat du a terme un treball sobre tot allò que ha après prestant un servei a una organització.
Us hi esperem!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search