Arriba la I Jornada de Teràpia Ocupacional al Parc Sanitari Sant Joan de Déu el pròxim 5 d’abril

 a Esdeveniments

L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la I Jornada de Teràpia Ocupacional el pròxim 5 d’abril sota el lema Bones pràctiques des de l’inici fins al final de la vida.

En ella es debatrà sobre els engranatges necessaris per acompanyar a la persona en el seu procés de recuperació, focalitzant-nos en la millora de la seva autonomia i en el progrés de les seves capacitats, deguts al nou model d’atenció centrat en la persona.

La Teràpia Ocupacional en Salut Mental situa a la persona com a eix principal i l’orienta cap a la seva recuperació funcional amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida, sempre tenint en compte els seus desitjos i necessitats. L’eficàcia d’aquesta teràpia individualitzada evidència la necessitat dels pacients per rebre un tractament integral amb un abordatge multidisciplinari centrat en la persona.

En els últims anys hem assistit a un nou model d’atenció que comporta una reconversió d’aquesta disciplina. Curar i cuidar són dos termes compatibles que els professionals de la medicina han d’integrar, tant a les diferents àrees de les Ciències de la Salut, com en qualsevol moment de la vida de la persona, reflexió que es palesa en el lema d’aquesta Jornada.

Esperem que aquesta trobada sigui un espai fructífer, que convidi al diàleg i a l’intercanvi d’experiències mútues.

Podeu consultar el programa de la Jornada fent clic aquí i formalitzar la vostra inscripció en aquest enllaç.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search