Arriba la segona edició de la trobada esportiva “Fem lloc/joc a la salut mental”

 a Esdeveniments

Aquest dijous 22 de març, la trobada esportiva Fem lloc/joc a la salut mentalarriba al Poliesportiu Atrium de Viladecans per segon any consecutiu amb l’objectiu de fomentar la integració de les persones amb problemes de salut mental. Aquesta trobada es porta a terme gràcies a la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Viladecans i de l’Institut Josep Mestres.

Després de l’èxit obtingut l’any anterior, la trobada seguirà incloent el bàsquet, voleibol i bàdminton a més del futbol com a disciplines per fer d’aquesta jornada de salut mental, un dia de celebració esportiva i d’inclusió social.

Aquesta trobada esportiva està organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Viladecans, Cornellà i El Prat de Llobregat i, més concretament, per l’Equip Esportiu del Baix Llobregat integrat per persones dels tres centres.

Tot i ser la segona edició de Viladecans, la història d’aquesta celebració esportiva té deu anys de vida. Anteriorment es disputava un torneig de futbol a Cornellà de Llobregat però, amb el gran repte d’obrir-lo a altres àmbits diferents de la salut mental, es va transformar en una trobada esportiva on, a més de futbol, es juga a bàsquet, voleibol i bàdminton.

Es tracta de fomentar estils d’hàbits saludables mitjançant la pràctica de l’esport en un espai d’intercanvi i convivència, donat que hi participen una seixantena d’alumnes d’entre 15 i 16 anys. Adolescents que interactuen amb persones que tenen algun problema de salut mental i que prenen consciència d’altres realitats i capacitats que ajuden a trencar amb l’estigma.

Amb totes les persones participants es componen 8 equips i es juga simultàniament a futbol, bàsquet, voleibol i bàdminton. Tots els equips juguen, doncs, a la vegada i es diferencien per color de la samarreta.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search