Arriba la segona edició de la trobada esportiva “Fem lloc/joc a la salut mental”

 a Esdeveniments

Aquest dijous 22 de març, la trobada esportiva Fem lloc/joc a la salut mentalarriba al Poliesportiu Atrium de Viladecans per segon any consecutiu amb l’objectiu de fomentar la integració de les persones amb problemes de salut mental. Aquesta trobada es porta a terme gràcies a la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Viladecans i de l’Institut Josep Mestres.

Després de l’èxit obtingut l’any anterior, la trobada seguirà incloent el bàsquet, voleibol i bàdminton a més del futbol com a disciplines per fer d’aquesta jornada de salut mental, un dia de celebració esportiva i d’inclusió social.

Aquesta trobada esportiva està organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Viladecans, Cornellà i El Prat de Llobregat i, més concretament, per l’Equip Esportiu del Baix Llobregat integrat per persones dels tres centres.

Tot i ser la segona edició de Viladecans, la història d’aquesta celebració esportiva té deu anys de vida. Anteriorment es disputava un torneig de futbol a Cornellà de Llobregat però, amb el gran repte d’obrir-lo a altres àmbits diferents de la salut mental, es va transformar en una trobada esportiva on, a més de futbol, es juga a bàsquet, voleibol i bàdminton.

Es tracta de fomentar estils d’hàbits saludables mitjançant la pràctica de l’esport en un espai d’intercanvi i convivència, donat que hi participen una seixantena d’alumnes d’entre 15 i 16 anys. Adolescents que interactuen amb persones que tenen algun problema de salut mental i que prenen consciència d’altres realitats i capacitats que ajuden a trencar amb l’estigma.

Amb totes les persones participants es componen 8 equips i es juga simultàniament a futbol, bàsquet, voleibol i bàdminton. Tots els equips juguen, doncs, a la vegada i es diferencien per color de la samarreta.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search