Arriba la tercera edició de la trobada esportiva “Fem joc/lloc a la salut mental”

 a Esdeveniments

​Aquest divendres 29 de març torna la trobada esportiva Fem joc/lloc a la salut mental, que enguany canvia la seva ubicació i se celebra al Poliesportiu Podium de Viladecans.

Per tercer any consecutiu aquesta jornada, organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu junt amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Viladecans i de l’Institut Josep Mestres, tindrà per objectiu fomentar la integració de les persones amb problemes de salut mental a través dels valors de l’esport. La trobada esportiva està organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Viladecans, Cornellà i El Prat de Llobregat i, més concretament, per l’Equip Esportiu del Baix Llobregat integrat per persones dels tres centres.

Després de l’èxit obtingut a les dues anteriors edicions, la trobada seguirà incloent el bàsquet, el voleibol i el bàdminton, a més del futbol, com a disciplines per fer d’aquesta jornada de salut mental, un dia de celebració esportiva i d’inclusió social. Amb totes les persones participants es conformen 8 equips que es diferencien entre si pel color de la samarreta i que juguen simultàniament a cadascuna de les disciplines.

Una trobada que també fomenta estils d’hàbits saludables mitjançant la pràctica de l’esport en un espai d’intercanvi i convivència, donat que hi participen una seixantena d’alumnes d’entre 15 i 16 anys, que interactuen amb ciutadans de ple dret tot i tenir algun problema de salut mental i que, alhora, els hi permet prendre consciència d’altres realitats i capacitats alienes al seu dia a dia.

Tot i ser la tercera edició que se celebra a Viladecans, aquesta trobada té una trajectòria de més de 10 anys de vida.

Anteriorment es disputava un torneig de futbol a Cornellà de Llobregat però, amb el gran repte d’obrir-lo a altres àmbits diferents de la salut mental, es va transformar en una trobada esportiva on, a més de futbol, tenen cabuda altres esports.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search