Arriba la tercera edició de la trobada esportiva “Fem joc/lloc a la salut mental”

 a Esdeveniments

​Aquest divendres 29 de març torna la trobada esportiva Fem joc/lloc a la salut mental, que enguany canvia la seva ubicació i se celebra al Poliesportiu Podium de Viladecans.

Per tercer any consecutiu aquesta jornada, organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu junt amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Viladecans i de l’Institut Josep Mestres, tindrà per objectiu fomentar la integració de les persones amb problemes de salut mental a través dels valors de l’esport. La trobada esportiva està organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària de Viladecans, Cornellà i El Prat de Llobregat i, més concretament, per l’Equip Esportiu del Baix Llobregat integrat per persones dels tres centres.

Després de l’èxit obtingut a les dues anteriors edicions, la trobada seguirà incloent el bàsquet, el voleibol i el bàdminton, a més del futbol, com a disciplines per fer d’aquesta jornada de salut mental, un dia de celebració esportiva i d’inclusió social. Amb totes les persones participants es conformen 8 equips que es diferencien entre si pel color de la samarreta i que juguen simultàniament a cadascuna de les disciplines.

Una trobada que també fomenta estils d’hàbits saludables mitjançant la pràctica de l’esport en un espai d’intercanvi i convivència, donat que hi participen una seixantena d’alumnes d’entre 15 i 16 anys, que interactuen amb ciutadans de ple dret tot i tenir algun problema de salut mental i que, alhora, els hi permet prendre consciència d’altres realitats i capacitats alienes al seu dia a dia.

Tot i ser la tercera edició que se celebra a Viladecans, aquesta trobada té una trajectòria de més de 10 anys de vida.

Anteriorment es disputava un torneig de futbol a Cornellà de Llobregat però, amb el gran repte d’obrir-lo a altres àmbits diferents de la salut mental, es va transformar en una trobada esportiva on, a més de futbol, tenen cabuda altres esports.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search