Arriba la tercera Jornada Esport i Salut Mental del Parc Sanitari el proper 6 d’octubre

 a Institució
Per tercer any consecutiu, la Jornada Esport i Salut Mental arriba al Parc Sanitari. Enguany, la cita serà el proper dijous 6 d’octubre i s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre.
En aquesta edició es proposa una reflexió entorn dels beneficis i perjudicis de l’esport per a la nostra salut mental.
La Jornada Esport i Salut Mental consta de dues ponències: una a càrrec d’Álvaro Merino i, l’altra, presentada per Jorge Cuevas. Així mateix, l’acte també comptarà amb una taula d’experiències amb els testimonis de Pau Capell i Miquel Pucurull, on es durà a terme una aproximació a la tradicional dualitat &quotment i cos&quot, buscant sempre els beneficis i deixant de banda els perjudicis de fer exercici al límit de les nostres capacitats.
Com a novetat en la Jornada Esport i Salut Mental aquest any tots els assistents rebran, amb la seva inscripció, una invitació per realitzar un Clínic de Tècnica de Carrera de 90 minuts, amb els especialistes Pau Capell i César Thovar en el Club d’Atletisme de Sant Boi de Llobregat, a escollir entre el dia 18 o el 20 d’octubre, de 18:30 a 20:00. En aquest entrenament gratuït també s’oferirà avituallament amb fruita i begudes.
La trobada acabarà amb la presentació del XI Cros Solidari per la Salut Mental que se celebrarà diumenge 9 d’octubre. Us recordem que les inscripcions per al Cros continuen obertes i que les podeu formalitzar fent clic aquí.
Per consultar el programa sencer de la Jornada Esport i Salut Mental podeu fer clic aquí.
La inscripció a la Jornada s’ha de realitzar abans del 6 d’octubre i té un preu de 5€.
Si voleu inscriure-us, podeu fer-ho aquí.
Us esperem a tots!
Tots junts per la SALUT MENTAL!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search