Arriba la tercera Jornada Esport i Salut Mental del Parc Sanitari el proper 6 d’octubre

 a Institució
Per tercer any consecutiu, la Jornada Esport i Salut Mental arriba al Parc Sanitari. Enguany, la cita serà el proper dijous 6 d’octubre i s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre.
En aquesta edició es proposa una reflexió entorn dels beneficis i perjudicis de l’esport per a la nostra salut mental.
La Jornada Esport i Salut Mental consta de dues ponències: una a càrrec d’Álvaro Merino i, l’altra, presentada per Jorge Cuevas. Així mateix, l’acte també comptarà amb una taula d’experiències amb els testimonis de Pau Capell i Miquel Pucurull, on es durà a terme una aproximació a la tradicional dualitat &quotment i cos&quot, buscant sempre els beneficis i deixant de banda els perjudicis de fer exercici al límit de les nostres capacitats.
Com a novetat en la Jornada Esport i Salut Mental aquest any tots els assistents rebran, amb la seva inscripció, una invitació per realitzar un Clínic de Tècnica de Carrera de 90 minuts, amb els especialistes Pau Capell i César Thovar en el Club d’Atletisme de Sant Boi de Llobregat, a escollir entre el dia 18 o el 20 d’octubre, de 18:30 a 20:00. En aquest entrenament gratuït també s’oferirà avituallament amb fruita i begudes.
La trobada acabarà amb la presentació del XI Cros Solidari per la Salut Mental que se celebrarà diumenge 9 d’octubre. Us recordem que les inscripcions per al Cros continuen obertes i que les podeu formalitzar fent clic aquí.
Per consultar el programa sencer de la Jornada Esport i Salut Mental podeu fer clic aquí.
La inscripció a la Jornada s’ha de realitzar abans del 6 d’octubre i té un preu de 5€.
Si voleu inscriure-us, podeu fer-ho aquí.
Us esperem a tots!
Tots junts per la SALUT MENTAL!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search