Arriba la XV Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER) sota el lema “Eixamplar l’esperança”

 a Esdeveniments

​L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà el pròxim 14 de novembre la XV Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER), que enguany se celebra sota el lema Eixamplar l’esperança. Una jornada que pretén reforçar l’atenció integral individualitzada.

L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà el pròxim 14 de novembre la XV Jornada del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa (SAER), que enguany se celebra sota el lema Eixamplar l’esperança. Una jornada que pretén reforçar l’atenció integral individualitzada.

El model d’atenció integral del Parc Sanitari Sant Joan de Déu orientat a tenir cura de les persones ateses, té com a objectiu acompanyar-les en la presa de decisions, escoltar-les i conèixer les seves necessitats i expectatives. Per aconseguir-ho, el model no només té en compte la dimensió biològica, sinó que dota d’igual rellevància la psicològica, l’espiritual i la social. Un dels mecanismes a través dels quals es reforça una atenció que va més enllà dels aspectes biològics, és el que ofereix el SAER.

Seguint la línia de les anteriors edicions, aquesta Jornada posarà en relleu com la dimensió espiritual és un pilar imprescindible a l’hora de garantir una atenció integral centrada en la persona. En aquest sentit, els assistents a l’acte reflexionaran sobre el paper que juga l’esperança en situacions de malaltia greu o patologia crònica on sorgeixen més preguntes sobre el sentit de la vida i la mort i com aquesta esperança pot generar benestar i qualitat de vida.

Així doncs, el pròxim 14 de novembre, l’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà escenari d’una jornada que, mitjançant l’espectacle DIOS La Comedia d’Eugenia González La Rosa i debats entorn els trastorns de conducta alimentària i addiccions, així com entorn la cronicitat i final de vida, donarà rellevància i realçarà l’esperança.

Podeu accedir al programa fent clic aquí i inscriure-us a la Jornada per només 5 euros fent clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search