Baix Llobregat Music Line

 a Institució
El “Baix Llobregat Music Line” és un projecte que neix al Servei de Rehabilitació Comunitària de Cornellà de Llobregat. Es tracta d’un projecte amb l’objectiu de portar a terme un taller de musicoteràpia amb els usuaris i usuàries. Gràcies a la recaptació obtinguda a la BML, cursa solidària organitzada per l’Obra Social, el Servei de Rehabilitació va rebre una beca per poder posar en marxa aquest projecte i, a més, fer-ho extensible als SRC de El Prat i Viladecans.
Així es posa en marxa el “Baix Llobregat Music Line”, un programa de musicoteràpia que pretén ajudar als usuaris/es d’aquests dispositius a:
  • Gaudir d’un temps d’esbarjo a la vegada que s’aprenen coses respecte la música i el seu funcionament.
  • Participar amb altres persones de l’experiència creativa de tocar i cantar plegats.
  • Millorar les habilitats musicals o, per primera vegada, provar aquesta disciplina que només és per experts i es que amb ganes, tots podem adquirir coneixements.
  • Conèixer  recursos i experiències musicals com concerts, contacte amb altres músics, visites a espais de creació i difusió musical.
Per poder portar a terme aquest projecte, s’han dissenyat diversos tallers per tal que aquesta iniciativa arribi al màxim de usuaris/es possible, tallers que estan dinamitzats per Pau Gimeno, musicoterapeuta vinculat des de fa anys a tallers que es realitzen en aquest sentit a diverses clíniques del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La realització dels tallers, a més, permetrà elaborar un treball de recerca sobre els beneficis de la musicoteràpia en persones que pateixen una malaltia mental.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search