Celebració de la festivitat de Sant Joan de Déu al Parc Sanitari

 a Institució
El proper dijous dia 8 de març, celebrem la festivitat de Sant Joan de Déu, patró de la nostra Institució.  El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha organitzat un seguit d’activitats per tal de commemorar aquest fet.

 

A banda de la tradicional Eucarística a l’Església del Parc el mateix dia 8 o de les actuacions de la Coral del Parc Sanitari i la Coral Jove de Sant Vicenç, aquest any podrem gaudir de xerrades com la de l’ &quotAula Sant Joan de Déu&quot que permetrà conèixer la vida i obra de Sant Joan de Déu o conferències que faran èmfasi en els valors que caracteritzen la nostra Institució.
En aquest sentit, dimarts dia 13 l’Auditori del Centre Social acollirà “El nou model d’atenció a la cronicitat: nous reptes pels hospitals, els serveis sociosanitaris i la salut mental” a càrrec del Dr. Albert Ledesma, Director del Programa de prevenció i atenció al malalt crònic del Departament de Salut, la Sra. Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions i el Dr. Francesc Vilurbina, Director Mèdic del Parc Sanitari. La presentació de l’acte el farà el Dr. Josep Ramos, Director de Planificacions i Addiccions del Parc.
D’altra banda, dilluns 19 de març, es portarà a terme la conferència “L’hospitalitat en temps de crisi”. El Germà Quim Erra, Director de la Cúria Provincial, serà l’encarregat de donar-li la benvinguda al Dr. Torralba que parlarà del concepte de l’hospitalitat, un valor fonamental donada la situació de crisi actual.

 

Si voleu conèixer al detall el programa d’activitats organitzat pel Parc Sanitari, cliqueu aquí
Sant Joan de Déu va passar tota la seva vida al servei de la resta de persones i la seva obra continua estant-hi present arreu del món.  La seva manera de fer continua viva gràcies al valor i a la qualitat que aporten, dia a dia, els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en la seva assistència envers els usuaris.
No podeu faltar… Esteu tots convidats!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search