Celebració del Nadal a l’Església

 a Institució
Gran èxit de participació i d’assistència en l’acte nadalenc celebrat el dia 22 de desembre a l’Església del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Els assistents han gaudit de la representació del naixement realitzada conjuntament per professionals del centre i usuaris. I es que Josep, Maria i el seu fill, han rebut la visita de Melcior, Gaspar, Baltasar i un parell de pastorets que han volgut donar-li la benvinguda al nouvingut.
A banda de poder veure aquest naixement tan especial, l’acte ha estat acompanyat per diverses nadales que han cantat tots els assistents a l’església convertint l’esdeveniment en una festa. La Coral del Parc Sanitari ha estat l’encarregada d’iniciar la cantada però, ràpidament, els usuaris i professionals han volgut participar cantant. Menció especial també pels usuaris del Parc Sanitari. Han tingut un paper important donat que una de les nadales ha estat dirigida per ells.
El punt i final de luxe d’aquesta celebració ha estat el moment en que els usuaris s’han pogut apropar als tres Reis Mags d’Orient i al nen Jesús. Els hi han donat petons i han expressat els seus millors desitjos de cara al 2012.
Esperem que el nou any sigui molt bo i les il·lusions de tots puguin fer-se realitat!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search