Celebració Sant Joan de Déu

 a Institució
El 8 de març és un dia especial pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Els usuaris, familiars i professionals del Parc en són conscients i, per aquest motiu, ahir va haver-hi un èxit de participació a totes les activitats programades per commemorar el dia de Sant Joan de Déu.
 
El dia va començar amb la celebració de l’Eucaristia a càrrec del Germà Provincial Pascual Piles. L’Església del Parc va quedar-se petita i es que ningú es va voler perdre l’eucaristia. A banda de l’habitual actuació del cor, s’ha de destacar la participació dels usuaris que van tenir un paper rellevant en el moment de les ofrenes.
 
Posteriorment, l’Auditori del Centre Social va acollir la visualització dels vídeos finalistes del II Premi a la Millor Iniciativa d’Hospitalitat. El guanyador d’aquest any ha estat “Reminiscencia activa: ruta por nuestros pueblos”, projecte presentat pel Centre Assistencial Sant Joan de Déu de Almacelles (Lleida).
 
A la mateixa hora, el cor del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va fer una cantada al hall de l’Hospital General. Actuació acollida amb alegria per part dels usuaris de l’Hospital que van gaudir i participar en l’activitat.
 
El punt i final a la commemoració de la festivitat del 8 de març va el va posar l’actuació del grup “De coplas y boleros…” a càrrec de l’Agrupación Coraje de la Cruz Roja de Viladecans. Amb un auditori ple de gom a gom van representar algunes de les cançons més tradicionals i van fer gaudir tots els assistents.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search