Celebracions Pasqua del Malalt

 a Institució
​Diumenge 13 de maig de 2012 es celebra la Pasqua del Malalt, organitzada pel Departament de Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Espanyola. El Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa, fidel al seu compromís amb els usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha organitzat un seguit d’actes i activitats per commemorar aquesta fita.
El primer acte en aquest sentit es durà a terme el dia 12 de maig a les 11 hores. Usuaris del Parc celebraran conjuntament amb molts altres usuaris dels centres assistencials de la diòcesi de Sant Feliu la Pasqua del Malalt, amb una Eucaristia presidida pel Bisbe Monsenyor Agustí Cortés, al “Hogar Nuestra Señora de Lourdes” ubicada al Passatge Montseny de Sant Just Desvern.
Un dia desprès, diumenge 13, es celebrarà l’Eucaristia, com cada diumenge, a l’Església del Parc amb la participació de la coral. Destacar que, al finalitzar, la coral farà una cantada de cançons populars al hall d’entrada de l’Hospital General.
La celebració de la Pasqua del Malalt finalitzarà dilluns 21 de maig. A les 11 hores es portarà a terme una conferència a càrrec de Monsenyor Agustí Cortès a la Unitat de Formació i Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Sota el títol “Salut i Fe”, tractarà el tema proposat pel Departament de Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Espanyola pel Dia del Malalt d’aquest 2012: “Tu fe te ha salvado. Levántate, vete” (Lc. 17,19).
Esteu tots convidats a participar en aquestes actes.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search