Celebracions Pasqua del Malalt

 a Institució
Diumenge 5 de maig de 2013 es celebra la Pasqua del Malalt, organitzada pel Departament de Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Espanyola. El Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa, fidel al seu compromís amb els usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha organitzat un seguit d’actes i activitats per commemorar aquesta fita.
El primer acte en aquest sentit es durà a terme el mateix dia 5 de maig. L’Església del Parc Sanitari acollirà la celebració de l’Eucaristia “Pasqua del Malalt” on participarà la coral del Parc.
Dos dies desprès, dimarts 7 de maig, celebració d’una nova sessió de l’Aula de Sant Joan de Déu. La conferència d’aquest mes, que porta per títol “Hospitalidad: hacerse prójimo con el que sufre”, està emmarcada dins el programa d’actes per commemorar la Pasqua del Malalt.
Dissabte 11 de maig, usuaris del Parc celebraran conjuntament amb molts altres usuaris dels centres assistencials de la diòcesi de Sant Feliu la Pasqua del Malalt, amb una Eucaristia presidida pel Bisbe Monsenyor Agustí Cortés, als Serveis Sociosanitaris d’Esplugues (c/Via Augusta, 66).
La celebració de la Pasqua del Malalt finalitzarà dissabte 18 de maig. A les 17 hores es celebrarà a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu una actuació on les danses urbanes (Street Style, Country, Western Way) seran els grans protagonistes.
Esteu tots convidats a participar en aquestes activitats!!
Per més informació de la Pasqua del Malalt, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search