Celebrada la I Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
La I Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va celebrar-se el passat 28 de novembre a l’Auditori del Centre Social.
 
Sota el títol “Entorn el rebuig al tractament”, tant professionals del Parc Sanitari com d’altres institucions, van gaudir d’un espai de deliberació entorn l’ètica, un aspecte que cada cop més, s’està convertint en una eina útil per a la presa de decisions per part dels professionals.
 
Al llarg de la jornada també es va voler presentar la feina desenvolupada pel CEA del Parc Sanitari i el procés de reorganització que ha portat a terme en sintonia amb la nova dimensió assistencial i social de la institució. Un nou model organitzatiu que tracta d’expressar la complexitat d’una xarxa de serveis que, des de la realitat pròpia del món de la salut mental i l’Hospital General, tracten d’avançar en el coneixement i en la pràctica assistencial cap a un veritable sistema integrat de serveis a la persona.
 
Aquesta I Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va ser molt ben rebuda per part de tots els assistents que van voler participar activament al llarg del seu desenvolupament. Aquesta experiència tant positiva convida a treballar per continuar organitzant jornades en aquest sentit.
 
Enhorabona a tots!!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search