Celebrada la jornada Activa’t per la Salut Mental!

 a Institució
​El temps? Immillorable: Sol des de primera hora del matí i altes temperatures.
L’ambient? Incomparable: complicitat, somriures…
Participació? Compromesos: 150 persones, entre usuaris, professionals de la Institució, familiars i col·laboradors, van donar-se cita en aquesta trobada esportiva i solidària.
La III Jornada d’Esport i Salut Mental “Activa’t per la Salut Mental” s’ha convertit ja en una de les trobades anuals per excel·lència on les competicions de futbol, bàsquet i tennis taula són les grans protagonistes.
A destacar que, en la jornada celebrada ahir a Ripollet, van participar i, molt activament, l’equip de veterans del FC Barcelona a banda de diferents Serveis del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. S’ha d’agrair també el suport que durant tota la jornada van proporcionar els estudiants de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el recolzament i presència del Sr. Xavier Peñarando, Regidor d’Esports de la localitat. La celebració de la IIIJornada d’Esport i Salut Mental tampoc hagués estat possible sense la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Ripollet i el Club Tenis Taula Ripollet.
L’esport és una eina molt important per a la integració de totes les persones donat que fomenta el treball en equip. Iniciatives com aquesta són un bon exemple i s’han de mantenir al llarg dels anys“, afirma Joan Alvarós, Adjunt a la Direcció de Salut Mental del Parc Sanitari, que va assistir a la jornada.
Qui va aconseguir la victòria final a cada una de les disciplines esportives és el menys important. L’alta participació, el companyerisme o les ganes de passar-ho bé és el que s’ha de destacar d’aquesta jornada que promou l’esport com a eina de salut i d’inclusió i que porta implícits uns valors compartits que permeten lluitar contra l’estigma associat a la malaltia mental.
“Estem molt contents perquè aquest any s’ha doblat la participació de l’any passat i perquè aquesta jornada s’ha consolidat con un espai que fomenta la igualtat entre les persones. Considerem que és important, també, que joves estudiants puguin participar en activitats com aquesta donat que són un aprenentatge i els hi aporten molta experiència“, valora el Dr. Enric Vicens, Coordinador dels dispositius que el Parc Sanitari té a Cerdayola-Ripollet.
Des d’aquí volem felicitar a totes les persones que han fet possible la celebració d’aquesta La III Jornada d’Esport i Salut Mental “Activa’t per la Salut Mental”.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search