Celebrada la jornada commemorativa en memòria del Dr. Antoni Pujadas i Mayans

 a Institució
​​El passat divendres dia 23 de novembre de 2012 va celebrar-se la I Jornada sobre l’estratègia de millora de la cartera de serveis de Salut Mental i Addiccions en l’Atenció Primària (PSP) a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Va ser una jornada de treball estratègica i innovadora dedicada al Dr. Antoni Pujadas i Mayans, fundador de l’Hospital Psiquiàtric de Sant Boi, ara Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni, Complex Assistencial de Salut Mental.
L’any 2012 ha estat declarat “Any Dr. Pujadas” pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona arrel la commemoració del bicentenari del seu naixement (1812-1881) i per destacar el seu paper com a un dels principals pioners i emprenedors en els inicis de la psiquiatria catalana moderna. Per aquest motiu la col·locació d’una placa dedicada al Dr. Pujadas i ubicada entre les dues institucions creades per ell (Parc Sanitari i Benito Menni) va ser un dels actes centrals de la jornada.
Ningú va voler faltar a aquesta cita presidida per l’Il·lustríssim Sr. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat i amb al presència del Germà Pascual Piles, Superior Provincial Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari Germana Teresa Iñiguez Echeverría, Superiora Provincial i representant de les Germanes Hospitalàries Benito Menni Dr. Carles Constante, Director General de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya i el Dr. Marc Soler, Director Corporatiu del Col·legi de Oficial de Metges de Barcelona entre d’altres representants de totes aquestes institucions.
Pel que fa a la jornada de treball, l’objectiu va ser poder avançar cap a una major implicació de l’Atenció Primària de Salut en la millora de la salut mental de la població: en la promoció de la salut i en la prevenció dels trastorns, en la capacitat de detectar-los a temps i també en la capacitat d’afrontar-los des del mateix nivell comunitari o compartint l’atenció amb els equips especialitzats.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search