Celebrada la Jornada de Salut Mental i Cultura per la Inclusió

 a Institució
​La Jornada de Salut Mental i Cultura per a la Inclusió organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi ha comptat amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu representat pel Dr. Josep Maria Otín amb la ponència “D’Hospital psiquiàtric a Parc Sanitari”.
Una ponència on el Dr. Otín va aprofitar per repassar tota la història de l’antic psiquiàtric Serveis de Salut Mental i com hem arribat a l’actual Parc Sanitari Sant Joan de Déu: com s’ha passat de ser un recinte tancat a un Parc Sanitari obert a la població com els usuaris han expressat les seves idees o sentiments mitjançant l’art i una pintada de graffitis a l’antic mur ja enderrocat o com la construcció d’un nou Hospital General a ajudat a l’obertura del recinte.
La jornada ha girat al voltant de la pràctica cultural entesa com a eina al servei de les polítiques d’inclusió social i de les dinàmiques assistencials en l’àmbit de la salut mental.
La Jornada de Salut Mental i Cultura per a la Inclusió, celebrada amb èxit d’assistència, ha ajudat a divulgar i a impulsar projectes que ajudin a millorar la qualitat de vida dels usuaris i a trencar amb l’estigma que envolta la malaltia mental.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search