Celebrada la Jornada de Salut Mental i Cultura per la Inclusió

 a Institució
​La Jornada de Salut Mental i Cultura per a la Inclusió organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi ha comptat amb la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu representat pel Dr. Josep Maria Otín amb la ponència “D’Hospital psiquiàtric a Parc Sanitari”.
Una ponència on el Dr. Otín va aprofitar per repassar tota la història de l’antic psiquiàtric Serveis de Salut Mental i com hem arribat a l’actual Parc Sanitari Sant Joan de Déu: com s’ha passat de ser un recinte tancat a un Parc Sanitari obert a la població com els usuaris han expressat les seves idees o sentiments mitjançant l’art i una pintada de graffitis a l’antic mur ja enderrocat o com la construcció d’un nou Hospital General a ajudat a l’obertura del recinte.
La jornada ha girat al voltant de la pràctica cultural entesa com a eina al servei de les polítiques d’inclusió social i de les dinàmiques assistencials en l’àmbit de la salut mental.
La Jornada de Salut Mental i Cultura per a la Inclusió, celebrada amb èxit d’assistència, ha ajudat a divulgar i a impulsar projectes que ajudin a millorar la qualitat de vida dels usuaris i a trencar amb l’estigma que envolta la malaltia mental.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search