Celebrada la jornada “Un nou entorn: un repte per la Infermeria”

 a Institució
​La Sala d’Actes de la Unitat de Formació i Docència del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va quedar-se petita a l’hora d’acollir la celebració de la jornada “Un nou entorn: un repte per la Infermeria”. Donat l’èxit d’assistència, amb més de 100 assistents, els participants van haver de traslladar-se a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari.
Durant la jornada va posar-se sobre la taula l’entorn actual de la infermeria, la seva constant evolució i la creixent rellevància de la cronicitat en la pràctica assistencial. Un context que fa necessària la reformulació tant de les polítiques sanitàries com de la manera de fer dels professionals per poder complir amb el repte de millorar la qualitat de vida tant dels pacients crònics com dels seus familiars.
L’acte inaugural d’aquesta jornada va anar a càrrec del Germà Pascual Piles, Superior Provincial la Sra. Isabel Grimal, Directora d’Infermeria del Parc Sanitari Sant Joan de Déu la Sra. Mercè Sarroca, Directora Assistencial Sant Joan de Déu – Serveis Assistencials i el Sr. Ramón Sanfeliu, Director d’Infermeria de l’Hospital Sant Joan de Déu materno-infantil.
L’actual coordinació assistencial d’infermeria, la gestió de casos i la gestió del coneixement són els temes que s’han tractat durant les diferents taules rodones que s’han dut a terme durant la celebració d’aquesta jornada.

 

Destacar, a més, l’organització d’un concurs fotogràfic on van resultar guanyadores les següents fotografies:
                                              1r Premi
                     

 

2n Premi

                                                   3r Premi
                        

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search