Celebrada la reunió del Group Ghent

 a Institució
​La reunió anual del Group Ghent s’ha celebrat aquest any a l’edifici Sant Joan de Déu – Numància durant els dies 20,21 i 22 de setembre.
La trobada, organitzada pel Dr. Vicenç Tort (Parc Sanitari Sant Joan de Déu),  el Dr. Oriol Cabre (Parc Sanitari Sant Joan de Déu) i la Dra. Esperanza Gómez Duran (Fundació Socio-Sanitaria Barcelona i COMB-Area de Praxis) s’ha celebrat per primer cop a Barcelona.
Gairebé 40 experts, tant nacionals com internacionals, de països com Regne Unit, Alemanya, Àustria, Holanda, Bèlgica, Israel o Dinamarca no s’han volgut perdre aquesta cita que va donar el seu tret de sortida dijous dia 19 amb la conferència “Psicosi i violència” portada a terme per la Professora Pamela J. Taylor, de la Universitat de Cardiff.
El Group Ghent, que rep aquest nom arrel la seva primera reunió celebrada a Ghent (Bèlgica) l’any 2004, és un grup informal de psiquiatres forenses europeus amb experiències i interès en la formació en aquest camp.
El seu model de reunió es basat en temes de discussió i aquest any s’han centrat en aspectes com la psiquiatria de presons, els canvis d’ actitud social, mèdica i legal envers el crim, l’educació pública, les víctimes, l’estigmatització i la recerca a psiquiatria forense.
El Group Ghent té, doncs, com  a objectius primaris donar suport a la formació que facilités i millorés la pràctica professional de la psiquiatria forense a Europa, cercar i desenvolupar noves idees, fer recomanacions sobre la formació i donar suport al desenvolupament de grups professionals en països on es desenvolupen nous serveis.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search