Celebrada la XII Marxa a Montserrat

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va portar a terme el passat divendres dia 24 de maig la XII Marxa a Montserrat. La caminada, recuperada l’any passat per un grup de professionals de la institució que van veure la necessitat de recuperar aquesta excursió, ha tingut en aquesta ocasió la participació de 60 persones entre professionals, familiars i voluntaris vinculats a la institució.
El número de participants ha trencat totes les previsions i es que mai abans havia participat tanta gent en aquesta caminada a Montserrat. L’expedió, però, va realitzar tot el camí sense problemes i, fins i tot, van batre rècords de temps i van arribar a la Badia de Montserrat a l’hora determinada.
L’ofrena a la Verge de Montserrat aquest any ha estat molt especial… Va entregar-se un diari amb les reflexions de tots els participants d’aquesta XII Marxa a Montserrat escrites durant el recorregut.
Com diu Jorge Luis Borges en el seu poema “Instantes”, aquest ha estat un dels moments que ens fan sentir-nos vius… Pujar una muntanya mentre es fa de dia amb 40 quilòmetres a les esquenes no es pot oblidar i més encara quan el grup de persones amb els quals comparteixes l’experiència és immillorable…
Des d’aquestes línies volem felicitar a totes les persones que han participat en aquesta XII Marxa a Montserrat pel seu esforç, compromís i bon humor!!! La comissió organitzadora, a més, vol agrair al Parc Sanitari i als Germans de Sant Joan de Déu pel seu suport en aquest tipus d’iniciatives que donen un valor afegit d’hospitalitat i pertinença a un grup.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search