Celebrada la XIV Marxa a Montserrat

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va portar a terme els passats 29 i 30 de maig la XIV Marxa a Montserrat. La caminada, recuperada fa dos anys per un grup de professionals de la institució que van veure la necessitat de tornar a fer aquesta excursió, ha tingut en aquesta ocasió la participació de 80 persones entre professionals i familiars/amics vinculats al nostre centre. Enguany hem tingut una novetat: 7 esforçats participants de l’equip Running Parc van realitzar la marxa corrents, sortint a les 0:20 hores del mateix dia 30 i van avançar el grup de caminants, que sortiren el dia 29 a les 20 hores, a l’alçada d’Abrera.
La caminada va seguir la riba esquerra del riu Llobregat, aigües amunt, fins arribar a l’alçada de Castellbisbal on, canviant de riba, els caminants varen sopar i descansar una mica. D’aquí a Martorell, creuant el Llobregat de nou pel Pont del Diable, i cap a Abrera, Esparraguera i arribant a Collbató a trenc d’alba ja al peu de la muntanya de Montserrat, començaren l’ascensió final amb el premi de magnífiques vistes de la sortida del sol, de les valls i de les muntanyes que, en la llunyania, envolten aquest singular massís del Montserrat.
Un moment important de la peregrinació va ser l’arribada a l’Abadia i acollida per part del Rector del Santuari, el Pare Joan M. Mayol, donant gràcies a la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya, pels beneficis rebuts durant aquest any. El Pare Mayol va llegir a tots els participants un text que havia confeccionat ell mateix:
“Pujar cada any a la muntanya dels mil cims
en grup, pujar a Montserrat, conscients de deixar
enrere tot un camí, ens invita a seguir un nou tram,
perseguint la primavera que ens portarà l’any
vinent, a un nou cim que ens espera assenyalant
amb el seu dit de roca l’infinit ja començat.
 
Els cims a Montserrat semblen tenir rostre
imatge de tants desfigurats per la manca de salut de
l’ànima i del cos rostres d’un amor marcit,
necessitat d’aigua viva, d’esperit i d’aire fresc de
companyia que el facin fort en la seva fragilitat”
Podeu llegir la carta sencera fent clic aquí
Reunit tot el grup, un cop fets els estiraments, les fotos de rigor, les compres, la encesa d’espelmes, i havent esmorzat l’expedició del Parc Sanitari Sant Joan de Déu sortia a les 11 en autocar cap al centre.
Des d’aquestes línies volem felicitar a totes les persones que han participat en aquesta XIV Marxa a Montserrat pel seu esforç, compromís i bon humor!!! La comissió organitzadora, a més, vol agrair al Parc Sanitari i als Germans de Sant Joan de Déu pel seu suport en aquest tipus d’iniciatives que donen un valor afegit d’hospitalitat i pertinença a un grup.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search