Celebrades les X Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa

 a Institució
L’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha acollit la celebració de les X Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa que aquest any s’han portat a terme sota el títol “Les Religions i la Salut Mental”.
 
Ha estat una edició especial i es que s’ha arribat a la desena edició gràcies a moltes persones que han facilitat i col·laborat en la realització d’aquestes jornades tant des de la pròpia institució com d’entitats externes. Destacar, especialment, la participació i suport d’AUDIR (Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós) que participa activament en tota l’organització de les jornades
 
La globalitat de l’esser humà, el seu pensament, les seves preocupacions, la realitat del seu entorn, les seves conviccions i valors i les seves creences religioses determinen també el seu estat de salut. En aquest sentit, doncs, es fa necessària la formació en aquest àmbit per tal de poder oferir la millor assistència possible tant als usuaris com als seus familiars.
 

La celebració d’aquestes jornades ha estat un bon moment també per inaugurar oficialment el nou “Espai de Silenci” ubicat a la 4a planta de l’Hospital General. Una inauguració que va comptar amb la presència del Sr. Xavier Puigdollers, Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i el Germà Pascual Piles, Superior Provincial.
 
Es tracta d’un espai obert a qualsevol persona, sense distinció de lloc d’origen, creences o manera de pensar. Des del respecte i la llibertat, el Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa pretén apropar-se a totes les persones, creients o no creients, i d’altres confessions religioses per atendre’ls en les seves necessitats espirituals i religioses.
 

Si voleu més informació de com utilitzar aquest “Espai de Silenci”, contacteu amb el Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa o la mediadora intercultural del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search