Celebrat, amb èxit, el IV Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu

 a Institució
L’estadi de futbol municipal Via Fèrrea de Cornellà de Llobregat va acollir divendres 30 de març de 2012 el IV Torneig de Futbol Sant Joan de Déu organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb la col·laboració de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Cornellà, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el RCD Espanyol.
El Torneig de Futbol Sant Joan de Déu, promogut pels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, s’ha consolidat any rere any i es que aquest torneig s’ha convertit en un gran exemple d’integració mitjançant la pràctica de l’esport.
En l’edició d’enguany han participat 6 equips:
  • Servei de Rehabilitació Comunitària Cornellà
  • Servei de Rehabilitació Comunitària Cerdanyola
  • Servei de Rehabilitació Comunitària Santa Coloma
  • Combinat Hospital de Dia Esplugues/Numància/Ciutat Vella
  • Equip d’Hospitalització
  • Lecce (equip italià)
Desprès d’un matí ple de partits, va proclamar-se campió l’equip de Santa Coloma que va imposar-se a la final al Cornellà per un resultat de 2 a 6.
Ningú va voler faltar a aquesta cita esportiva i solidària. Per part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van assistir el Dr. Francesc Vilurbina, Director Mèdic del Parc, i el Dr. Josep Ramos, Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions del Parc Sanitari. El Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi, va representar l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. Per part de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, van ser-hi presents la Sra. Montserrat Pérez Lancho, Tinenta d’Alcalde, i el Sr. José Manuel Parrado, Regidor Delegat d’Acció Comunitària i Esports.
El Sr. Santiago Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport i el Sr. Jaume Bantulà, Director de grau en CAFE de Blanquerna de la Universitat Ramon Llull també van estar presents en aquest esdeveniment.
Per últim, el RCD Espanyol tampoc va faltar a aquest IV Torneig de Futbol Sant Joan de Déu. El Sr. Francesc Ciprés, vicepresident del club, va estar acompanyat per Rui Fonte, jugador del primer equip, durant l’entrega de premis. A més, una representació de l’equip femení blanc i blau va vestir-se de curt per jugar i passar una bona estona amb tots els participants.
Volem agrair la participació de tots els assistents, especialment la dels jugadors, i la col·laboració de totes les institucions i entitats que han fet possible aquest  IV Torneig de Futbol Sant Joan de Déu .
Us esperem l’any vinent!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search