Celebrat el 7è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
​El Cros Solidari per la Salut Mental s’ha convertit en un exemple d’integració de l’esport dins la societat on són protagonistes persones amb una malaltia mental, escolars, atletes federats i ciutadania en General. Fruit d’això, aquest any s’ha disputat la setena edició.
El Cros Solidari, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Club d’Atletisme de la Localitat, va celebrar-se diumenge 16 de desembre al Parc de la Muntanyeta amb un gran èxit tant de participació com d’assistència.
Afortunadament, les bones temperatures van estar presents durant la prova, una cursa que no es va voler perdre La Cabuda i que va animar a tots els assistents gràcies a la seva empenta i la seva força.
El lliurament dels trofeus als guanyadors va realitzar-lo el Sr. Enric Mangas, Director General del Parc Sanitari Dr. Francesc Vilurbina, Director Mèdic Dra. Francesca Asensio, Directora Salut Mental Sr. Josep Collell, Director d’Enginyeria i Serveis Generals Sr. Ricard Falomir, Director de Sistemes d’Informació Sra. Immaculada Roig, Directora de Recursos Humans i el Sr. Ílde Rodríguez, de la Secretària Tècnica i Control de Gestió així com altres patrocinadors de la prova.
La celebració d’aquest Cros Solidari per la Salut Mental pretén normalitzar, encara més, la inclusió de les persones amb una malaltia mental dins la societat mitjançant la pràctica esportiva.
Gràcies als participants, als organitzadors, als patrocinadors, als voluntaris, als assistents i a tots els que directa o indirectament col·laboren per fomentar i fer realitat el somni de totes aquelles persones que ho tenen més complicat per trobar el seu espai dins d’aquesta competició esportiva.
Us esperem en l’edició de l’any vinent!!
Per veure el quadre de resultats podeu fer clic aquí 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search