Celebrat el Curs d’Introducció a la Recerca Clínica

 a Institució
​La investigació contribueix de manera decisiva a fer avançar l’acció sanitària, a millorar els sistemes d’atenció i a incrementar les expectatives de salut de la població. Sabem que la recerca clínica constitueix una eina per millorar la salut de les persones que atenem.
És per això que la formació en el camp de la recerca és un dels objectius prioritaris del nostre centre i per tant diferents professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van organitzar el dia 11 de desembre 2012 , la segona edició del Curs d’Introducció a la Recerca Clínica.
Aquesta jornada, coordinada pel Dr. Josep Maria Haro i el Dr. David Parés amb la ajuda de la Unitat de Formació Continuada del centre, va estar dirigida en aquesta ocasió als residents MIR i PIR del nostre centre i dels centres de Catalunya.
En la edició del passat dimarts hi van assistir 20 especialistes en formació MIR o PIR, de varies especialitats (Psicologia, Ginecologia i Obstetrícia, Pediatria, Cirurgia General i Digestiva, Anestesiologia i reanimació) de diferents centres de Catalunya.
En el curs es van tractar temes tan interessants com per exemple: El desenvolupament d’un projecte d’investigació, Ètica i investigació, Aspectes pràctics de les Tesi doctorals, Com presentar en un congrés o Com escriure un article científic.

 

 

La experiència ha estat molt ben valorada tan pels ponents com pels assistents.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search