Celebrat el Festival de Nadal de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual

 a Institució
El Festival de Nadal de l’Àrea de Discapacitats Intel·lectuals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va celebrar-se el passat divendres dia 16 de desembre a l’Auditori del Centre Social del Parc.
 L’auditori va quedar-se petit i es que ningú es va voler perdre aquest festival. Usuaris,familiars i professionals van gaudir durant una hora i mitja d’una representació que va girar entorn els Drets de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual que es van aprovar l’any 2006 en l’Assemblea General de Nacions Unides.
Drets com l’accessibilitat, la llibertat, la salut, la privacitat, la llibertat d’expressió, la participació en la vida cultural, la protecció contra la tortura i el tracte inhumà van ser representats i reivindicats per tots els participants. El públic, a més, també va tenir un paper molt important i es que, mitjançant unes cartolines, havien d’aprovar o rebutjar cada cas que s’anava presentant sobre l’escenari.
Els usuaris i professionals de Sant Ricard, UHEDI, Santa Anna, Sant Agustí, Almacelles i el Centre Ocupacional portaven mesos treballant amb il·lusió i esforç per tal de preparar un festival amb esperit nadalenc i fer-nos passar una bona estona…
Ho van aconseguir!! Enhorabona a tots per la feina feta i fins l’any vinent!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search