Celebrat el I Mercat de Nadal

 a Institució
​L’1 de desembre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques amb la celebració del I Mercat de Nadal.
Ha estat un mercat on han col.locat paradetes tants els usuaris que viuen habitualment al recinte de Sant Boi com els de la resta de centres que formen part de la xarxa del Parc Sanitari. Professionals i ciutadans de la localitat no han volgut desaprofitar l’oportunitat de visitar aquest mercat.
El I Mercat de Nadal, doncs, ha esdevingut un espai on usuaris, professionals i ciutadania han compartit l’esforç i riquesa que es genera diàriament des de cada centre.
El mercat ha estat organitzat per la Comissió d’Actes Lúdics del Parc Sanitari que, a més, ha participat amb un punt de venda de Ponsèties, la tradicional flor de Pasqua que s’ha esgotat ràpidament. Amb els diners recaptats, la Comissió continuarà organitzant activitats pels usuaris.
Plantes, mobles restaurats, llibretes, caixes de fusta, collarets, arracades, penjadors, postals nadalenques, galetes, objectes per decorar l’arbre de Nadal, moneders, peces de ceràmica i fang, llibres o paraigües són alguns dels objectes que han format aquest I Mercat de Nadal del Parc Sanitari que ha estat tot un èxit.
Enhorabona a tots per l’esforç realitzat!!
Us esperem en l’edició de l’any vinent…
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search