Celebrat el III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL

 a Institució
El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha organitzat la tercera edició del Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL. Un curs que ja s’ha convertit en un clàssic dins l’agenda dels professionals que es dediquen a l’especialitat d’Otorinolaringologia.
 
El curs està organitzat pel Servei d’ORL de l’Hospital General conjuntament amb l’Hospital Sant Joan de Reus i la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Durant la celebració del III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial van participar un total de 16 cursillistes que han pogut practicar &quoten cadàver fresc&quot diferents tècniques quirúrgiques a mig camí de l’especialitat d’ORL i Cirurgia Plàstica.
 
El professorat de l’edició d’aquest any estava format pel Dr. JL. López Negre (Parc Sanitari Sant Joan de Déu-Universitat de Barcelona), Dra. M. Foglia (Hospital Sant Joan de Reus), Dr. J. Enjuanes (Hospital Santa Tecla de Tarragona), Dr. M. Tomás (Hospital Son Espases de Mallorca) i el Dr. R. Vera (Parc Sanitari Sant Joan de Déu).
 
La valoració del III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL ha estat molt positiva i l’organització ja està pensant en la propera edició.
 
Felicitats per la feina realitzada!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search