Celebrat el III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL

 a Institució
El Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha organitzat la tercera edició del Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL. Un curs que ja s’ha convertit en un clàssic dins l’agenda dels professionals que es dediquen a l’especialitat d’Otorinolaringologia.
 
El curs està organitzat pel Servei d’ORL de l’Hospital General conjuntament amb l’Hospital Sant Joan de Reus i la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Durant la celebració del III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial van participar un total de 16 cursillistes que han pogut practicar &quoten cadàver fresc&quot diferents tècniques quirúrgiques a mig camí de l’especialitat d’ORL i Cirurgia Plàstica.
 
El professorat de l’edició d’aquest any estava format pel Dr. JL. López Negre (Parc Sanitari Sant Joan de Déu-Universitat de Barcelona), Dra. M. Foglia (Hospital Sant Joan de Reus), Dr. J. Enjuanes (Hospital Santa Tecla de Tarragona), Dr. M. Tomás (Hospital Son Espases de Mallorca) i el Dr. R. Vera (Parc Sanitari Sant Joan de Déu).
 
La valoració del III Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL ha estat molt positiva i l’organització ja està pensant en la propera edició.
 
Felicitats per la feina realitzada!
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search