Celebrat l’International Consensus Meeting on Periprosthetic Joint Infection

 a Institució
 La cita va ser el passat 31 de juliol i 1 d’agost a Philadelphia on va celebrar-se l’International Consensus Meeting on Periprosthetic Joint Infection.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar representat de la mà del Servei de Traumatologia de l’Hospital General. El Dr. Lluís Font-Vizcarra, membre del servei, va ser un dels 8 representants espanyols que van assistir a aquesta cita i que va ser seleccionat per la direcció del Consens pels seus recents treballs sobre diagnòstic i prevenció d’infecció protètica publicats en els darrers anys.
La celebració de l’International Consensus Meeting on Periprosthetic Joint Infection es realitza amb l’objectiu principal de generar un document de consens que pugui servir de base per a tots els professionals que tracten aquest tipus de patologia. Gairebé 300 delegats, de 51 països diferents, van ser seleccionats per participar en aquest esdeveniment.
Un resum de les 207 preguntes plantejades durant aquestes dues jornades, va ser presentat del 12 al 14 de setembre durant el Congrés Europeu d’Infecció Osteoarticular celebrat a Praga. La presentació va anar a càrrec del Dr. Parvizi, de l’Institut Rothman de la Thomas Jefferson University i del Dr. Gerhke de la ENDO-Klinik d’Hamburg tots dos organitzadors dels Consens.
A Praga també va haver-hi representació del Parc Sanitari. El Dr. Font-Vizcarra va estar acompanyat de la Dra. Laura García-Nuño i del Dr. Juan Castellanos. El Dr.Castellanos va presentar la comunicació oral Adherence of S.Epidermis on different metals. A comparative Invitro Study i un cartell  científic titulat Recurrence of Brodie’s Abscess treated with curettage and biologic cement with antibiotics. A case report
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search