Cloenda del Programa Hermes

 a Institució
​El Programa Hermes és un programa adreçat a persones amb trastorn mental i discapacitat intel·lectual. S’ha convertit en un projecte estable i regular que afavoreix la conformació d’un públic fidel i atorga un marc de treball continu i de qualitat.
Els objectius del Programa Hermes són:
  • Donar a conèixer el patrimoni històric de Sant Boi, establint una continuïtat amb experiències anteriors, per tal de ser un referent vàlid en el camp de la difusió del patrimoni cultural i del treball amb diferents capacitats personals.
  • Proposar diferents llenguatges artístics als participants del projecte, acompanyant-los a desenvolupar un procés creatiu.
  • Mitjançant la presentació pública del projecte, es pretén acostar la realitat de les persones que pateixen algun tipus de malaltia mental o alguna discapacitat intel·lectual, a la resta de la població. L’objectiu és humanitzar i desestigmatitzar a aquest col·lectiu de ciutadans i ciutadanes, posant en relleu les seves capacitats, amb la participació de l’entorn proper mitjançant activitat artístiques.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, un any més, ha participat activament en el Programa Hermes i també estarà present en l’acte de cloenda del programa que es portarà a terme el proper dissabte dia 25 d’abril a les 11.30 hores a Cal Niyo. Els assistents podran gaudir d’un espectacle que gira al voltant de les Dones i del seu paper des de l’època romana fins a l’actualitat. Espectacle que anirà a càrrec del grup de teatre Imagina.
L’acte de cloenda del Programa Hermes està obert al públic, podeu consultar la invitació fent clic aquí
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search