Col·laboració entre el Parc Sanitari i la Fundació Cuidados Dignos

 a Institució
El passat mes de maig el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundación Cuidados Dignos van començar a treballar plegats en el programa LiberaCare, programa orientat a l’Eliminació de Subjeccions.
La Direcció de Programes Assistencials conjuntament amb un grup de professionals experts del Parc Sanitari formen part del projecte d’adaptació d’aquesta metodologia a totes les línies de servei, i fa unes setmanes va iniciar-se la implementació del programa a la unitat de geriatria.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb les persones i al repte de treballar dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem, s’ha implicat en l’innovador i interessant programa LiberaCare. El seu objectiu és de continuar construint una sòlida xarxa de serveis integrats accessibles i de proximitat i establint, mantenint i reforçant les relacions amb la ciutadania i el territori.
Plegats, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundación Cuidados Dignos continuaran treballant per generar un canvi en el paradigma de la cura, avançant cap a una Atenció Centrada en la Persona, i cap a una Cultura No Subjeccions.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search