Comença “L’art trenca barreres”

 a Institució

Sota el projecte Trenquem barreres, obrim el Parc, el Parc Sanitari Sant Joan té com gran objectiu obrir el recinte a tota la ciutadania amb l’afany constant d’oferir la millor assistència possible, trencant la vella dissociació filosòfica entre cos i ment. Aquesta obertura serveix per simbolitzar el trencament de les barreres que històricament s’han interposat entre les persones amb malalties mentals i la societat i, per commemorar aquesta obertura, al llarg de tot l’any se celebraran diverses activitats.

 

L’art trenca barreras

 

Uns tallers van donar el tret de sortida a la setmana artística. Del 16 al 18 de març, els usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb escolars de la localitat, van participar en l’ elaboració de diversos murals entorn el futur enderrocament del mur que envolta el Parc.

Dimecres 16 de març, la pluja va obligar a modificar el programa inicial. Finalment va organitzar-se el Taller Gran Collage. El hall del Centre Social va acollir un collage de tècnica lliure mentre que al gimnàs es portaven a terme tres tallers més: taller de pancartes, taller mural i taller d’expressió lliure.

Tot i la climatologia, l’organització d’aquests tallers van ser un èxit de participació i els creadors dels murals van posar de manifest les seves ganes i la seva imaginació entorn l’enderrocament del mur que envolta el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i que es produirà el proper mes d’abril.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search