Comunicat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en relació amb l’incendi d’aquest dilluns al vespre a la cinquena planta de l’Hospital de Sant Boi

 a Institució

Aquest dilluns al vespre un incendi ha afectat una habitació de la cinquena planta de l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

16 dotacions de bombers han estat activades a les 20.45 h i l’incendi ha estat sufocat a les 21.10 h. A aquesta ràpida extinció cal sumar-hi, també, la intervenció immediata del SEM, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de la ciutat de Sant Boi, així com del sistema de seguretat antiincendis del centre, que ha funcionat correctament segons els protocols establerts.

L’alcaldessa de la localitat, Lluïsa Moret, i la consellera de Salut, Alba Vergés, s’han desplaçat al centre per conèixer de primera mà la situació.

A conseqüència de l’incendi s’han reubicat de forma preventiva 32 pacients a altres unitats de l’hospital, sense tenir cap afectació del seu procés, i s’ha traslladat un pacient en estat crític a l’Hospital Vall d’Hebron, que es manté estable dins la gravetat. 24 professionals del centre han estat atesos al Servei d’Urgències per processos lleus derivats de la inhalació de fum, i a hores d’ara tots estan donats d’alta.

Avui dimarts, el centre ja funciona correctament.

Actualment, en espera de conèixer les causes de l’incendi, s’ha procedit a obrir una investigació per esclarir els fets.

Els Germans de Sant Joan de Déu, el Comitè de Direcció del Parc Sanitari, l’Ajuntament de Sant Boi i el departament de Salut volen manifestar el seu agraïment a tots els cossos de seguretat i emergències, així com als professionals del centre que, novament, han demostrat la seva vàlua i han respost de manera àgil i resolutiva davant de l’emergència. També volen reconèixer especialment la implicació de la ciutadania, que amb la seva col·laboració ha contribuït a limitar els possibles danys.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search