Comunicat Institucional – Nomenament Sr. Enric Mangas

 a Institució
Ens plau comunicar-vos que la Junta Directiva de la Unió Catalana d’Hospitals, reunida el 21 de gener passat, va acordar mantenir el model de Presidència actual, d’acord amb la voluntat de no renovar el càrrec que va expressar el Sr. Manel Jovells i, per tant, de nomenar un nou president institucional i fer recaure el nomenament en una persona vinculada i representant d’una entitat associada.
Així mateix, i també de manera unànime, la Junta Directiva va acordar proposar com a nou president de la Unió el Sr. Enric Mangas Monge. I ahir, dia 4 de febrer, en assemblea general extraordinària de la Unió Catalana d’Hospitals, el Sr. Enric Mangas va ser nomenat president, alhora que continuarà desenvolupant les seves tasques com a director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Enric Mangas té una dilatada i extensa trajectòria en la gerència i direcció d’entitats sanitàries i socials la qual cosa, juntament amb el seu tarannà personal i compromís amb La Unió en els darrers anys, l’han fet mereixedor de la confiança de la Junta Directiva i també del conjunt d’associats, per exercir la màxima representació de l’entitat.
Entre les seves responsabilitats cal destacar que ha estat el director del Servei Català de la Salut (2003-2004) gerent de la Regió Sanitària de Barcelona (2004-2009) director general de Règim Econòmic de la Seguretat Social del Departament d’Economía i Finances (2001-2003) gerent de coordinació d’empreses públiques i consorcis del Servei Català de la Salut (2000-2001) gerent del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i de la Fundació Sanitària d’Igualada (1995-2001). Des de l’any 2009 és director general del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search