Concert Solidari

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu i, concretament, la delegació local de missions i cooperació internacional del Parc en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitzen un concert benèfic. La cita serà el proper dissabte dia 11 de febrer de 2012 a les 18 hores a Can Masallera a càrrec de Rubén, cantant de la localitat.
La recaptació íntegra d’aquest concert anirà destinada a un projecte solidari d’atenció sanitària a la selva amazònica de Perú. Concretament, amb els diners recaptats es pretén comprar una barca que permeti a un equip mèdic i d’atenció social de Sant Joan de Déu desplaçar-se i atendre els 3000 poblats existents en aquesta zona de la selva amazònica.
Pel que fa al concert, Rubén va participar al programa de televisió Operación Triunfo l’any 2008. Desprès de deixar el concurs, ha continuat amb la seva formació musical, ha aprés a tocar el piano i ha començat a complir el seu somni donat que ha gravat el seu primer disc que sortirà a la venda en els propers mesos. Amb aquest concert, Rubén demostra la seva vessant més solidària i el seu compromís amb les persones més desfavorides.
La entrada del concert té un preu de 10 euros i poden adquirir-se al:
  • Punt d’Informació de l’ Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, de dilluns a divendres, en horari de:
                       o    De 10 hores a 12 hores
                       o    De 17 hores a 19 hores
Us hi esperem!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search