Conferència Europea Salut Mental

 a Institució
​Al llarg de tot aquest 2011, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, porta a terme el projecte “Trenquem barreres, obrim el Parc” per tal d’obrir el recinte i donar-lo a conèixer a tota la ciutadania. En aquest context el Parc Sanitari organitza la Conferència Europea de Salut Mental, “De la Salut Mental als serveis integrats de salut” que es celebrarà els propers 27 i 28 d’octubre de 2011 al World Trade Center de Barcelona.
Aquesta conferència vol partir de la salut mental comunitària, de l’estat de la qüestió a Europa, del seu model de serveis, de les seves limitacions i dels seus costos. Tots aquests temes seran tractats el proper mes d’octubre sense oblidar i deixar de banda els grans protagonistes: les persones que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies.
El gran objectiu és, entre tots els assistents a la conferència, arribar a un concepte realment integral de la salut i dels serveis sanitaris i socials que la sostenen, superant la vella dissociació filosòfica – avui ja obsoleta – entre ment i cos.
Donada aquesta premissa, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu es presenta com l’organitzador perfecte d’aquest esdeveniment. L’enderroc del mur i l’obertura del recinte simbolitzen la determinació de lluitar contra l’estigma existent entorn aquesta malaltia.
La Conferència Europea Salut Mental, “De la Salut Mental als serveis integrats de salut” està dirigida a tots aquells professionals dedicats a la salut.
Si esteu interessats en fer la inscripció per assistir a aquesta Conferència feu clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search