El 24 d’abril el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va signar el Conveni de l’Aliança Estratègica Psiquiàtrica amb l’Hospital Clínic i el Consorci Sanitari de Barcelona

 a Institució

​La signatura del Conveni de l’Aliança Estratègica Psiquiàtrica entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital Clínic i el Consorci Sanitari de Barcelona possibilita un projecte de gestió compartida dels recursos de què disposen aquestes tres organitzacions.

La implementació d’aquest acord permetrà oferir a la població prestacions d’alt nivell, d’acord amb la planificació establerta de l’Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE).

L’AISBE abasta una població de 520.000 habitants dels barris de Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià, Sant Gervasi i Esquerra de l’Eixample. Aquest acord contribuirà a fer un salt qualitatiu en la construcció del model de psiquiatria comunitària.

Durant l’acte de signatura del conveni, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va comptar amb la representació d’Enric Mangas, director general; Ignasi Riera, director d’Operacions; Lluís San, director de Salut Mental; i Cristina Molina, directora d’Anàlisi i Estratègia de Salut Mental de la Província d’Aragó – Sant Rafael de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. Durant la trobada, també es va presentar la doctora Mireia Vázquez com a coordinadora de l’Aliança Estratègica Psiquiàtrica.

Aquest projecte està en sintonia amb l’estratègia de salut mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, on l’acompanyament, i l’apoderament de les persones i les seves famílies esdevé un dels pilars de la institució.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search