Curs Internacional d’Uretra

 a Institució
El Dr. Manuel Céspedes, Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari, acompanyat del Dr. Franklin Díaz, adjunt del Servei, i el Dr. Alfredo Gil-Vernet van estar-hi presents al “V Curs Internacional de Cirurgia Reconstructiva d’Uretra” celebrat a Madrid els passats 16 i 17 d’abril de 2012.
Aquest curs, organitzat per l’Associació Espanyola d’Urologia i la Universitat Rey Juan Carlos, va celebrar-se a l’Hospital Universitari  Fundación Alarcón. Es tracta d’una jornada biennal i és la reunió més important que es celebra a tota Espanya amb aquesta temàtica, la cirurgia reconstructiva d’uretra, com a eix principal.
L’objectiu del V Curs Internacional de Cirurgia Reconstructiva d’Uretra és l’aprenentatge de les tècniques de cirurgia reconstructiva d’uretra sent, a més, un espai d’intercanvi d’experiències entre els uròlegs, els cirurgians pediàtrics i plàstics interessats en aquesta patologia tan complexa.
En l’edició d’enguany, van estar-hi present experts en la matèria tant europeus com nacionals. Destacar la presència del Dr. Alfredo Gil-Vernet, col·laborador de l’Orde, que va presentar la tècnica de la perineostomia escrotal.
Destacar que, par part del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, van assistir-hi el Dr. Manuel Céspedes, Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital General, i Franklin Díaz, adjunt del servei. Ambdós van presentar una filmació realitzada a les nostres instal·lacions sobre la execució de la tècnica de la perineostomia.
Aquesta filmació va estar acompanyada d’una presentació que va donar a conèixer a tots els assistents el treball que es realitza des del Servei d’Urologia en aquest sentit des de fa anys.
De fet, properament, especialistes interessats en la cirurgia d’uretra i en la tècnica –BAES-flap-, tècnica que es practica a l’Hospital General per ajudar a assolir el repte de convertir-se en referents d’aquesta patologia faran una visita a les nostres instal·lacions.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search