Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu iniciem una campanya setmanal d’un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la covid-19

 a Institució

Els punts de trobada per reunir-se seran l’Hospital de Sant Boi, Numància i els mateixos llocs de treball dels professionals.

D’ençà que vam encetar aquesta situació d’absoluta excepcionalitat que Catalunya, l’Estat Espanyol, Europa i la resta de països del món estem vivint arran del Corona-virus SARS-CoV-2, les mostres d’esforç i la dedicació absoluta que tots els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han estat immenses. Ara, l’agraïment, el volem traslladar des de la nostra institució a la ciutadania i a les mostres de suport que cada dia ens han brindat.

En aquesta nova conjuntura, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma, des de la humilitat, a les mostres de dolor que tant la ciutadania, com els estaments governamentals, el teixit empresarial i, en general, tots aquells que integren la nostra societat, han deixat palès en diferents actes d’homenatge en senyal de dol per totes les persones que han desaparegut com a conseqüència d’aquesta pandèmia. Un homenatge que serà el primer, però no l’únic, d’altres que també us anirem compartint.

Ens sumem, doncs, a aquesta campanya d’homenatge proposant un minut de silenci com a mostra de suport i acompanyament a totes les famílies que ara mateix estan afrontant el dol per les seves persones estimades, en línia amb els valors intrínsecs de la nostra institució.

Els punts de trobada seran l’Hospital de Sant Boi, Numància i els mateixos llocs de treball

Aquesta iniciativa, a la qual es podrà adherir qualsevol professional del Parc Sanitari de manera voluntària, es farà cada divendres, a les 12:00 hores, abans de la sessió informativa que la Direcció realitza, setmanalment,  per avaluar l’evolució de la pandèmia i el seu impacte en la institució.

Els punts de trobada seran els següents:

  • L’entrada principal de l’Hospital.
  • L’entrada d’urgències de l’Hospital.
  • L’entrada principal de Sant Joan de Déu-Numància
  • El mateix lloc de feina de cada professional per aquelles persones que estiguin allunyades d’aquests punts de trobada, que podran fer el seu minut de silenci sense desplaçar-se.

Recomanacions sanitàries a l’hora de sumar-se a la campanya

Per dur a terme aquest minut de silenci, cal que els professionals que s’hi vulguin sumar segueixin, com fins ara, les recomanacions sanitàries que el Departament de Salut ha fixat des de l’inici de la pandèmia, per tal d’evitar la propagació del virus.

Així doncs, el rentat de mans, l’ús de mascaretes com a mesura complementària i recomanable, i les mesures de distanciament social seran indispensables per tal de poder realitzar aquest homenatge d’una manera adequada. Seguint amb el mateix argument, és bàsic que els professionals no surtin dels seus llocs de treball amb els uniformes assistencials de les “zones brutes”.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i, també, suposi un petit gra de sorra per recordar a totes aquelles persones que ja no hi són i per acompanyar totes les famílies que, malauradament durant aquests dies, han perdut un ésser estimat.

Per últim, emplaçar-vos al primer minut de silenci que tindrà lloc el pròxim 8 de maig a les 12:00 hores, en els punts de trobada detallats.

 

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search