Descobreix el Calendari d’Advent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu!

 a Institució

Obre cada dia amb nosaltres una finestra. És moment de compartir el nostre temps!

Nadal està a punt d’arribar i, amb ell, els dinars compartits, les sobretaules infinites, els somriures i les il·lusions en companyia de les persones estimades. En definitiva, és moment de compartir el nostre temps.

Al Parc Sanitari Sant Joan de Déu també volem celebrar Nadal i, per aquest motiu, tots els professionals de la institució ens hem unit per crear, novament, el Calendari d’Advent de la institució.

Per a dur-lo a terme, tots els serveis i unitats del Parc Sanitari han rebut la maquinària d’un rellotge que han hagut de decorar acompanyant-lo d’un missatge positiu, ple d’esperança per aquests dies assenyalats tan especials. Cada dia i fins la Nit de Nadal, entre tots obrirem una finestra del calendari i serem testimonis d’aquest compte enrere que ens permetrà compatir el temps que falta per arribar a Nadal. Una etapa, l’advent, d’espera i il·lusió, que ens apropa a la vivència més íntima i personal que cadascun de nosaltres tenim del valor de l’hospitalitat, des del cor, des dels silencis compartits.

Com es pot veure el Calendari d’Advent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu?

Si voleu obrir les finestres del nostre calendari i ser partícips del compte enrere fins Nadal, podeu fer-ho fent clic aquí.

És moment de compartir el nostre temps! Ens acompanyeu?

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search