Dia Internacional de la Infermeria

 a Institució
​El proper 17 de maig de 2012, l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà la jornada “Un nou entorn: un repte per la infermeria” organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria.
Durant aquesta jornada es posarà sobre la taula l’entorn actual, la seva constant evolució i la creixent rellevància de la cronicitat en la pràctica assistencial.
Amb aquest context, es fa necessària una reformulació tant de les polítiques sanitàries com de la manera de fer dels professionals. S’ha de millorar el model assistencial per tal de d’oferir un sistema proactiu sense oblidar i deixar de banda les necessitats específiques de cada pacient. El repte de tot plegat és millorar la qualitat de vida tant dels pacients crònics com dels seus familiar.
La jornada “Un nou entorn: un repte per la infermeria” pretén oferir un espai per reflexionar en aquest sentit. Maneres de fer, procediments, continuïtat assistencial… Són alguns dels aspectes que es tractaran amb els ponents assistents a l’acte.
Una de les principals activitats d’aquesta jornada, a més, és la possibilitat de poder participar en un concurs fotogràfic… Si esteu interessats, podeu consultar les bases del concurs fent clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search