“Diálogos”, intercanvi d’experiències entre usuaris i professionals

 a Institució
L’Ateneu de Cerdanyola del Vallès va acollir fa unes setmanes la celebració d’un debat sota el nom “DIÁLOGOS entre usuarios expertos de la red de Salud Mental – Amplia tu voz”. Aquest debat, promogut per dos gestors de casos del Pla de Serveis Individualitzats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va agrupar usuaris/es, familiars i professionals per parlar de les seves experiències i vivències personals.
Es van tractar aspectes com l’acceptació del servei, la importància del pactar per arribar a complir objectius, de la confiança que s’estableix i de l’estigma. A més a més, el punt i final al debat el va posar una assistenta amb una mini-xerrada on va deixar de manifest la importància de viure la vida i aprofitar-la al màxim perquè només en tenim una.
“DIÁLOGOS entre usuarios expertos de la red de Salud Mental – Amplia tu voz”, doncs, pretenia facilitar un espai de trobada i intercanvi entre persones usuaris/es de la xarxa de Salut Mental, amb diagnòstic de Trastorn Mental Sever i els seus familiars.
L’experiència va ser tan positiva que els organitzadors ja estan estudiant la possibilitat d’ampliar aquests “Diálogos”.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search